Det kommer att utföras en röjning och uppfräschning av grönområdet bakom Siljansvägen ut mot den allmänna parken. 

På baksidan av Siljansvägen 55-57 kommer det att röjas bort sly och liknande med tillhörande fräsning av stubbar och andra rötter. Tyvärr har vi inte möjlighet att fälla träd på sträckan från Siljansvägen 55-57 bort mot Åmänningevägen eftersom de inte står på vår mark.

På baksidan av Siljansvägen 61-73 kommer det också att röjas sly och mindre buskage för att få bort djungelkänslan och göra det snyggare. Syrenerna kommer att finnas kvar, men allt sly och lägre växtlighet som spridit ut sig kommer att tas bort och istället ersättas av ängsgräs och liknande växtlighet. Ett antal höga buskar nära balkonger på Siljansvägen 65 kommer att tas bort och ersättas med bättre anpassade buskar som inte växer in i balkongerna. Solterassen kan därför förhoppningsvis bli lite mer inbjudande och användbar.

Vi hoppas att ni har överseende med eventuella ljud som kan uppstå i samband med dessa arbeten.