Nu är ombyggnaderna igång för konvertering från källarlokaler till 4 nya lägenheter. Företaget som utför jobbet heter Finess Bygg.

Arbetet omfattar Siljansvägen 55 och Åmänningevägen 20 och beslutades på en extrastämma 2018. Dessa lägenheter innebär både ett fast tillskott som en månatlig inkomst till vår gemensamma ekonomi!

Boende i dessa hus kommer att bli berörda av ombyggnaden mer eller mindre under de 4-5 månader som detta pågår och mer information kommer att delas ut inom kort. Arbetstider är vardagar 8.00-17.00 samt helger 10.00-15.00 (tysta arbeten). Eftersom det blir nya avlopp och lägenhetsdörrar från trapphusen/källaren, kommer det under just dessa åtgärder att bilas vilket låter väldigt mycket, förmodligen i HELA husen. När detta ska ske, utkommer specifik info på vilka dagar/tider, både från oss och från Finess Bygg ca en vecka innan.

Vi ber om överinseende för de besvär detta kan komma att orsaka er, boende Åmänningevägen 18-20 samt Siljansvägen 55-57 och som sagt, ni kommer att få egen info.